QUI SOM?

Hola a tots i totes!

Som Mar i Amparo, mestres d’Audició i Llenguatge i a continuació ignagurarem aquest espai: «Comunicació sense límits».

Treballem amb alumnes amb necessitats complexes de comunicació, per la qual cosa la majoria dels nostres alumnes utilitzen una comunicació alternavia/aumentativa. Veure com els nostres alumnes es comuniquen de forma funcional amb diversos sistemes de comunicació ha fet que aquest tema siga la nostra passió. En el nostre cas podem dir que LA COMUNICACIÓ ens ha unit. Tot el que pujarem al blog naix d’unes grandísimes ganes de compartir i seguir fent xarxa al món de la CAA.

Quina información volem oferir en aquest espai?

Formació; informar-vos sobre diferents plataformes on es poden realitzar cusos, congesos..etc. Informar-vos també dels cursos que impartim als centres educatius que ho soliciten o als CEFIRE.

Avaluació; Com avaluem al nostre alumnat? Quines ferramentes utilitzem? Actualment hi ha diverses ferramentes que sobre tot utilitzen les orientadores del centres amb la nostra col·laboració. També ens adonem que existeixen poques ferramentes per a valorar als alumnes amb necessitats complexes de comunicació, per la qual cosa compartirem amb vosaltres quines opcions utilitzem al nostre dia a dia.

Metodologies: A la pràctica, utilitzem moltes metodologies efectives que fan que els nostres alumnes evolucionen de manera adequada. Volem compartir amb vosaltres totes aquelles metodologies que coneguem i que anem aprenent al llarg del nostre camí com a mestres.

Ferramentes : Utilitzem moltes ferramentes per a fer adaptacions i per poder realitzar els materials amb els nostres alumnes. Softwares lliures que estàn disponibles a tots i totes. Compartirem els que més utilitzem nosaltres.

Materials: Compartirem materials que creem per als nostres alumnes, ; tant contes adaptats a diferents nivells, activitats formals per treballar diferents ambits comunicatius com vocabulari, estructura d’oracions, comprensió, expresió…en definitiva, materials reals que utilitzem a les nostres aules.

Webs i blogs d’interes: actualment a la xarxa trobem un fum de materials i recursos.

Llibres: Farem un recull dels llibres que veïem interesant. Lectures que ens han paregut útils per al nostre treball.

Amparo i Mar

Deja un comentario